Curatare Canapele in Eva Home Residence, Bragadiru, IlfovEva Home Residence, Bragadiru, judetul Ilfov

Eva Home Residence, Bragadiru, judetul IlfovEva Home Residence, Bragadiru, judetul Ilfov


Firma noastra, cu o echipa de profesionisti experimentati in domeniul curateniei, iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate in locuinta & resedinta ta din complexul rezidential Eva Home Residence, localitatea Bragadiru, judetul Ilfov.

Ne deplasam GRATUIT la resedinta ta din complexul rezidential Eva Home Residence, orasul Bragadiru, judetul Ilfov, pentru curatarea canapelei !
Daca aveti nevoie de servicii rapide de curatat canapele acasa, ne puteti contacta imediat! Iata cateva motive suficient de bune incat sa ne alegi: noi dispunem de tehnologia necesara pentru a elimina toate petele "incapatanate" si murdaria persistenta & realizam o curatare profunda a meterialului astfel incat canapeaua dvs., dupa curatare, va arata ca noua iar culorile isi vor recapata stralucirea!

Iti oferim servicii complete de igienizare si curatare canapele (canapele cu 2 si 3 locuri, canapele cu sezlong, canapele tip coltar, canapele extensibile etc.), fotolii, tapiterii, saltele, covoare. Utilizam substante dedicate fiecarui tip de suprafata & detergenti cu uscare rapida (100% ecologici, netoxici) si echipamente profesionale & aparatura de ultima generatie.

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa pentru rezultate cu adevarat profesionale!

Firma noastra iti ofera servicii calitative de curatare pentru canapelele din piele! Curatam atat canapele din piele "reala", cat si din piele artificiala / ecologica / alta imitatie de piele! Curatam piele anilina sau semianilina si le aducem la aspectul lor natural! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra include curatare canapele piele, curatare canapele textile, fotolii din piele si fotolii cu huse textile, taburete din piele si taburete cu huse textile!

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea ! Va oferim servicii rapide la preturi reduse.

O curatare profesionala a canapelei de la domiciliu va spori durata acesteia de utilizare! Noi utilizam metoda injectie / extractie, cu abur profund, solutie de curatat profesionala pentru tratarea petelor, mirosului si bacteriilor!

Alege firma noastra de curatat canapele pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

Serviciul nostru profesional de curatare canapele & fotolii (eliminarea petelor, transpiratiei, murdariei, urmelor de uzura, mirosurilor neplacute, bacteriilor, acarienilor, parului de caine & pisica etc.) este executat la domiciliu dvs. pe loc / imediat!

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Sunt foarte multumita de rezultat! Recomand cu incredere!" (G.S.),

"Au curatat doua canapele, hol si bucatarie. Rezultat impecabil! Nu mai am cuvinte! Sotia cerea sa le schimb! Multumesc ca mi-au salvat banii :))" (S.U.),

"Recomand cu toata increderea. Servicii de curatenie de calitate!" (M.T.),

"Canapeaua mea extensibila cu 2 locuri arata ca noua dupa curatare. Nici nu credeam ca o vor scoate la capat! Va chem si alta data!" (A.D.),

"Canapeaua miroase super dupa curatare, a nou. Super serviciu de curatenie. Va astept si pentru coltarul din bucatarie." (P.S.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul tau din complexul rezidential Eva Home Residence, localitatea Bragadiru, judetul Ilfov!

Curatare Canapele la Domiciliu in Eva Home Residence, Bragadiru

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele la Domiciliul tau in complexul rezidential Eva Home Residence. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea in locatia ta din complexul rezidential Eva Home Residence, Str. Salciei, Nr. 9, orasul Bragadiru, judetul Ilfov. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de noi. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam GRATUIT si RAPID pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau din complexul rezidential Eva Home Residence, localitatea Bragadiru, judetul Ilfov !

Etichete: curatare canapele la domiciliu, curatare canapele Ilfov, Eva Home Residence, localitatea Bragadiru, judetul Ilfov; curatare canapele Ilfov, Eva Home Residence, localitatea Bragadiru, judetul Ilfov; curatare canapele; curatat canapele; curatare canapele acasa, curăţare canapele, curatare canapea, curatatorie canapele la domiciliu, spalare canapea la domiciliu, curatare canapele la domiciliu, servicii curatare canapele, curatat canapea, firma de curatat canapele.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Eva Home Residence, Bragadiru, judetul Ilfov


Curatare Canapea la Domiciliu in Eva Home Residence, Bragadiru, judetul Ilfov