Curatare Canapele in Bucuresti, zona Cartierul Piata Universitatii, Sector 3Curatare Canapele in Bucuresti, zona Cartierul Piata Universitatii, Sector 3

Curatare Canapele in Bucuresti, zona Cartierul Piata Universitatii, Sector 3Curatare Canapele in Bucuresti, zona Cartierul Piata Universitatii, Sector 3


Firma noastra, cu o echipa de profesionisti experimentati in domeniul curateniei, iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate in locuinta & resedinta ta din Cartierul Piata Universitatii, Sector 3, Bucuresti.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau & sediul firmei tale din BUCURESTI, din Cartierul Piata Universitatii, Sector 3, pentru curatarea canapelei !
Nu neglija curatarea canapelei tale daca vrei sa o pastrezi un timp indelungat! O curatare profesionala a canapelei de la domiciliu ii va spori durata acesteia de utilizare!

Daca aveti nevoie de solutii profesionale de curatat canapele (canapele cu 2 si 3 locuri, canapele cu sezlong, canapele tip coltar, canapele extensibile etc.), realizate de o firma specializata in curatat canapele, ne poti contacta! Noi dispunem de tehnologia necesara pentru a elimina toate petele "incapatanate" si murdaria persistenta, indiferent de materialul tapiteriei canapelei dvs.! Realizam o curatare profunda a materialului astfel incat canapeaua dvs., dupa curatare, va arata ca noua iar culorile isi vor recapata stralucirea!

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea !

Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii, scaune tapitate (eliminarea petelor, transpiratiei, urmelor de uzura, murdariei, mirosurilor neplacute, bacteriilor, acarienilor, parului de caine & pisica etc.).

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa! Beneficiaza de GARANTIA unei curatenii de calitate!

Firma noastra ofera bune si calitative servicii de curatare pentru canapelele din piele! Cum curatam canapelele din piele? Manual, folosind produse de curatat profesioale pentru curatat piele! Curatam atat canapele din piele "reala", cat si din piele artificiala / ecologica / alta imitatie de piele! Curatam piele anilina sau semianilina si le aducem la aspectul lor natural! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra include curatare canapele piele, curatare canapele textile, fotolii din piele si fotolii cu huse textile, taburete din piele si taburete cu huse textile!

Alege firma noastra de curatat canapele pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Pretul spus pentru curatarea coltarului, acela a fost. Nu ca altii care se razgandesc in toiul lucrului... ca aia, ca aia... Parolisti! Recomand si eu!" (S.O.),

"Fac o munca excelenta! Apreciez profesionismul lor. II recomand la randul meu!" (E.P.),

"Ii recomand si eu cunoscutilor sau celor care ma intreaba de un serviciu de curatare canapele in Bucuresti!" (P.D.),

"Canapea patata cu ciocolata, suc, urina de catel... un dezastru, ce mai. Mi-au curata-o intr-o ora. Exceptional serviciul lor de curatenie!"(C.J.),

"Am zis sa-i mai dau o sansa canapelei inainte sa "scap de ea" :) Nu se indura sptul meu sa o arucam! Dupa curatare, parca am cumparat o alta noua! Multumesc!" (C.T.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele la domiciliu . ro si venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale din Cartierul Piata Universitatii, Sector 3, Bucuresti!

Curatare Canapele la domiciliu Bucuresti, Cartierul Piata Universitatii, Sector 3

Firma noastra iti ofera servicii de curatare canapele la domicliu in Bucuresti, Cartierul Piata Universitatii, Sector 3. Ne deplasam GRATUIT pentru curatare canapea in locatia ta din Cartierul Piata Universitatii, Sector 3, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de noi. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam GRATUIT si RAPID pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau & sediul sau reprezentanta firmei tale din Cartierul Piata Universitatii, Sector 3, BUCURESTI !

Etichete: curatare canapele la domiciliu in Bucuresti, strada , Sector 3; curatare canapele Bucuresti, strada Piata Universitatii, Sector 3; curatare canapele Bucuresti strada , Sector 3; curatare canapele Bucuresti Cartierul Piata Universitatii Sector 3; curatare canapele in Bucuresti Cartierul Piata Universitatii Sector 3; curatare canapele la domiciliu in Bucuresti; curatat canapele Bucuresti; curatat canapele in Bucuresti; curatare canapele acasa Bucuresti, curatare canapele acasa București, curăţare canapele București, curatare canapea Bucuresti, curatatorie canapele la domiciliu in Bucuresti, spalare canapea la domiciliu in Bucuresti, servicii curatare canapele, curatat canapea, firma de curatat canapele, spalatorie canapele.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Bucuresti, zona Cartierul Piata Universitatii, Sector 3


Curatare Canapea in Bucuresti, zona Cartierul Piata Universitatii, Sector 3