Curatare Canapele in complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului, Sector 3, BucurestiCuratare Canapele in complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului, Sector 3, Bucuresti

Curatare Canapele in complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului, Sector 3, BucurestiCuratare Canapele in complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului, Sector 3, Bucuresti


Firma noastra, cu o echipa de profesionisti experimentati in domeniul curateniei, iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate fie in locuinta ta din complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului, fie oriunde in resedinta ta din apropierea acestui complex rezidential din Bucuresti.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau din BUCURESTI, din complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului, Sector 3, pentru curatarea canapelei !
Daca aveti nevoie de solutii profesionale de curatat canapele, realizate de o firma specializata in curatat canapele, ne poti contacta! Noi dispunem de tehnologia necesara pentru a elimina toate petele "incapatanate" si murdaria persistenta, indiferent de materialul tapiteriei canapelei dvs.! Realizam o curatare profunda a materialului astfel incat canapeaua dvs., dupa curatare, va arata ca noua iar culorile isi vor recapata stralucirea! Murdaria, in cel mai scurt timp posibil, va fi eliminata in profunzime din canapea! Dvs. nu trebuie sa faceti niciun efort. Trebuie doar sa ne apelati!

Iti oferim servicii complete de igienizare si curatare canapele (canapele cu 2 si 3 locuri, canapele cu sezlong, canapele tip coltar, canapele extensibile etc.), fotolii, tapiterii, saltele, covoare. Utilizam substante dedicate fiecarui tip de suprafata & detergenti cu uscare rapida (100% ecologici, netoxici) si echipamente profesionale & aparatura de ultima generatie.

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa !

Firma noastra ofera bune servicii de curatare pentru canapelele din piele sau cu tapiterie textila! Cum curatam canapelele din piele? Manual, folosind produse de curatat profesioale pentru curatat piele! Curatam atat canapele din piele "reala", cat si din piele artificiala / ecologica / alta imitatie de piele! Curatam piele anilina sau semianilina si le aducem la aspectul lor natural! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra include curatare canapele piele, curatare canapele textile, fotolii din piele si fotolii cu huse textile, taburete din piele si taburete cu huse textile!

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea !

Alege firma noastra de curatat canapele pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

Serviciul nostru profesional de curatare canapele & fotolii (eliminarea petelor, transpiratiei, murdariei, urmelor de uzura, mirosurilor neplacute, bacteriilor, acarienilor, parului de caine & pisica etc.) este executat la domiciliu dvs. pe loc / imediat!

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Canapeaua miroase super dupa curatare, a nou. Super serviciu de curatenie. Va astept si pentru coltarul din bucatarie." (P.S.),

"Serviciu impecabil! Au venit exact la ora la care i-am programat! Curatenie: petele au disparut ca prin minune!. Sunt incantata de serviciu!" (Z.T.),

"Au iesit petele de cafea si vin! Wow! Nu-mi vine sa cred. Cat ma chinuisem singura inainte. Multumesc!" (C.P.),

"Baietii fac intotdeauna treaba foarte buna. I-am chemat a treia oara! Cu siguranta ii voi mai chema si a patra oara daca voi avea nevoie de servicii de curatenie pentru canapea!" (D.Z.),

"V-am recomandat si va voi mai recomanda! Super profesionisti in ale curateniei. Iuliana din Voluntari :)" (I.T.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele la domiciliu . ro si venim imediat la domiciliul tau din complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului!

Curatare Canapele la Domiciliu in complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele la Domiciliu Bucuresti in complexul rezidential Roka Residence, Str. Nerva Traian, Nr. 27-33, Zona Tineretului. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea in locatia ta din complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului, Sector 3, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de noi. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam GRATUIT si RAPID pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau din complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului, Sector 3, BUCURESTI !

Etichete: curatare canapele la domiciliu in Bucuresti, complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului, Sector 3; curatare canapele Bucuresti, complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului, Sector 3; curatare canapele Bucuresti; curatare canapele; curatat canapele; curatare canapele acasa; curatare canapele acasa in București, curăţare canapele București, curatare canapea Bucuresti, curatatorie canapele la domiciliu in Bucuresti, spalare canapea la domiciliu in Bucuresti, curatare canapele la domiciliu Bucuresti, servicii curatare canapele Bucuresti, curatat canapea, firma de curatat canapele.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea la Domiciliu in complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului, Sector 3, Bucuresti


Curatare Canapea la Domiciliu in complexul rezidential Roka Residence, Zona Tineretului, Sector 3, Bucuresti