Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3

Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3


Firma noastra, cu o mare experienta in domeniu si cu personal specializat in curatenie, iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate in domiciliul & locuinta ta de pe Intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3, Bucuresti.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau & sediul firmei tale din BUCURESTI, Intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3, pentru curatarea canapelei !
Daca ai nevoie de servicii de curatare canapele la domiciliu, realizate de o firma cu rezultate cu adevatat profesionale, ne poti contacta! Noi suntem specialisti in curatare canapele la domiciliul clientului in Bucuresti si imprejurimi!

Iti oferim servicii complete de curatare riguroasa si igienizare canapele (canapele cu 2 si 3 locuri, canapele cu sezlong, canapele tip coltar, canapele extensibile etc.), saltele, tapiterii, fotolii, scaune tapitate (eliminarea petelor, transpiratiei, murdariei, urmelor de uzura, mirosurilor neplacute, bacteriilor, acarienilor, parului de caine, parului de pisica etc.). In functie de tipul tapiteriei, curatam si ceara, grasimea, guma de mestecat, ciocolata, cafeaua, sange, vin alb, vin rosu.

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa! Iti readucem canapeaua la viata!

Realizam curatare canapele in Bucuresti pe loc, la domiciliul tau sau biroul tau, printr-o metoda moderna si eficace de injectie - extractie si produse de curatat profesionale & de cea mai buna calitate astfel incat murdaria sa fie eliminata in cel mai scurt timp. Procesul de curatare si uscare va fi unul rapid! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra de curatare canapele la domiciliu include, printre altele: tratarea tesaturii sau a pielii, tratarea petelor, curatarea prin procedeul injectie & extractie sau curatarea prin spuma si solvent, extractia petelor si a muradariei, clatire. Canapeaua ta va avea din nou acel aspect de produs ca nou!

Consideram ca suntem in topul firmelor care ofera servicii de curatat canapele in Bucuresti! Alege firma noastra de curatat canapele Bucuresti pentru rezultate imediat si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Servicii ireprosabile si de calitate. Multumesc pentru serviciul prestat! Voi mai apela la ei si alta data!" (G.A.),

"Voi folosi serviciile firmei si alta data. M-au scos din necaz cu canapeaua din bucatarie! Multumesc pentru o noua "viata" data canapelei mele!" (E.L.),

"Peste asteptari! Canapeaua mea din piele artificiala a fost perfect curatata! Buna treaba." (P.F.),

"Personal amabil! Iti explica si procedura de lucru :) Totul a iesit extraordinar! " (E.O.),

"Recomand cu incredere! Servicii de curatare impecabile! Am fost multumita de rezultat!" (E.S.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele la domiciliu .ro si venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale din Bucuresti, Intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3!

Curatare Canapele la Domiciliu Bucuresti, Intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele la domiciliu Bucuresti in locatia ta de pe Intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea in locatia ta de pe Intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de firma noastra. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau & sediul sau reprezentanta firmei tale din Intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3, BUCURESTI !

Etichete: curatare canapele la domiciliu in Bucuresti, intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3; curatare canapele la domiciliu Bucuresti, intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3; curatare canapele Bucuresti intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3; curatat canapele Bucuresti; curatat canapele in Bucuresti; curatare canapele acasa in Bucuresti; curatare canapele acasa in București, curăţare canapele București, curatare canapea Bucuresti, curatatorie canapele la domiciliu in Bucuresti, spalare canapea la domiciliu in Bucuresti, curatare canapele la domiciliu Bucuresti, servicii curatare canapele Bucuresti, curatat canapea Bucuresti, firma de curatat canapele Bucuresti..Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Bucuresti, Intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3


Curatare Canapea in Bucuresti, Intrarea Ion Gh. Buzoianu, Sector 3