Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 1Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 1

Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 1Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 1


Atelierul de Curatenie - firma noastra cu mare experienta in domeniu si cu personal calificat & personal specializat in curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapele in Bucuresti, Sector 1.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau & sediul firmei tale din BUCURESTI, Sector 1, pentru curatarea canapelei !
Iti oferim servicii complete de igienizare si curatare canapele (canapele cu 2 si 3 locuri, canapele cu sezlong, canapele tip coltar, canapele extensibile etc.), fotolii, tapiterii, saltele, covoare. Utilizam substante dedicate fiecarui tip de suprafata & detergenti cu uscare rapida (100% ecologici, netoxici) si echipamente profesionale & aparatura de ultima generatie.

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi incepand de la 99 lei / canapea!

Serviciul nostru profesional de curatare canapele & fotolii (eliminarea petelor, transpiratiei, murdariei, urmelor de uzura, mirosurilor neplacute, bacteriilor, acarienilor, parului de caine & pisica etc.) este executat la domiciliu dvs. pe loc / imediat!

Realizam curatare canapele in Bucuresti printr-o metoda moderna si eficace de injectie - extractie si produse de curatat profesionale & de cea mai buna calitate astfel incat murdaria sa fie eliminata in cel mai scurt timp. Procesul de curatare si uscare va fi unul rapid! Canapeaua va avea un miros proaspat, precum si culorile de odinioara !

Curatam canapele textile, canapele din piele naturala & piele ecologica, huse canapea, tapiterie canapele. Cu ajutorul nostru canapeaua dvs. va arata ca noua!

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Scaunul meu tapitat a fost curatat in mod corespunzator, chiar foarte bine, chiar daca o alta firma pe care am chemat-o anterior nici nu a vrut sa se apuce de treaba dupa ce l-a vazut, ca nu are cei face... sa cumpar altul! " (T.C.),

"Nota 10+. Mai mult nu am ce sa zic! Multumesc!" (M.S.),

"Peste asteptari! Canapeaua mea din piele artificiala a fost perfect curatata! Buna treaba." (P.F.),

"Baietii fac intotdeauna treaba foarte buna. I-am chemat a treia oara! Cu siguranta ii voi mai chema si a patra oara daca voi avea nevoie de servicii de curatenie pentru canapea!" (D.Z.),

"Au respectul pentru client pe care nu l-am vazut si la firma precedenta care a venit pentru curatarea coltarului din bucatarie! Prefesionisti!" (B.D.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele la domiciliu. ro si venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale din Bucuresti, Sector 1!

Curatare Canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 1, Acasa & Sediu

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 1. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatat Canapea in Sector 1, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare. PROFITA si TU de oferta, ACUM!


Ne deplasam RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala & sediul firmei tale indiferent pe ce strada, intrare, alee, bulevard, cartier etc. din Sector 1, BUCURESTI se afla!

Etichete: curatare canapele in Bucuresti, Sector 1; curatare canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 1; curatat canapele Bucuresti, Sector 1; curatat canapele in Bucuresti; curatare canapele acasa in Bucuresti, curatare canapele Bucuresti, curatare canapele acasa in București, curăţare canapele București, curatare canapea Bucuresti, curatatorie canapele la domiciliu in Bucuresti, spalare canapea la domiciliu in Bucuresti, curatare canapele la domiciliu Bucuresti.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 1


Curatare Canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 1