Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 2Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 2

Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 2Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 2


Firma noastra cu mare experienta in domeniu si cu personal calificat & personal specializat in curatenie iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapele in Bucuresti, Sector 2.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau & sediul firmei tale din BUCURESTI, Sector 2, pentru curatarea canapelei !
Iti oferim servicii complete de igienizare si curatare canapele (canapele cu 2 si 3 locuri, canapele cu sezlong, canapele tip coltar, canapele extensibile etc.), fotolii, tapiterii, saltele, covoare. Utilizam substante dedicate fiecarui tip de suprafata & detergenti cu uscare rapida (100% ecologici, netoxici) si echipamente profesionale & aparatura de ultima generatie.

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi incepand de la 99 lei / canapea!

Serviciul nostru profesional de curatare canapele & fotolii (eliminarea petelor, transpiratiei, murdariei, urmelor de uzura, mirosurilor neplacute, bacteriilor, acarienilor, parului de caine & pisica etc.) este executat la domiciliu dvs. pe loc / imediat!

Realizam curatare canapele in Bucuresti printr-o metoda moderna si eficace de injectie - extractie si produse de curatat profesionale & de cea mai buna calitate astfel incat murdaria sa fie eliminata in cel mai scurt timp. Procesul de curatare si uscare va fi unul rapid! Canapeaua va avea un miros proaspat, precum si culorile de odinioara !

Curatam canapele textile, canapele din piele naturala & piele ecologica, huse canapea, tapiterie canapele. Cu ajutorul nostru canapeaua dvs. va arata ca noua!

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Au iesit petele de cafea si vin! Wow! Nu-mi vine sa cred. Cat ma chinuisem singura inainte. Multumesc!" (C.P.),

"Profesionisti si seriosi. La asa echipa de curatenie sa tot apelezi! Recomand!" (C.T.),

"A meritat sa-i angajam. Ma tot saturasem sa cumpar de fiecare data huse noi pentru canapele. Mi-a salvat o multime de bani! Au facut o treaba uimitoare" (M.F.),

"Adevatari profesionisti ai curateniei de canapele. Recomand cu mult drag!"(V.C.),

"Au curatat doua canapele, hol si bucatarie. Rezultat impecabil! Nu mai am cuvinte! Sotia cerea sa le schimb! Multumesc ca mi-au salvat banii :))" (S.U.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele la domiciliu. ro si venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale din Bucuresti, Sector 2!

Curatare Canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 2, Acasa & Sediu

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 2. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatat Canapea in Sector 2, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare. PROFITA si TU de oferta, ACUM!


Ne deplasam RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala & sediul firmei tale indiferent pe ce strada, intrare, alee, bulevard, cartier etc. din Sector 2, BUCURESTI se afla!

Etichete: curatare canapele in Bucuresti, Sector 2; curatare canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 2; curatat canapele Bucuresti, Sector 2; curatat canapele in Bucuresti; curatare canapele acasa in Bucuresti, curatare canapele Bucuresti, curatare canapele acasa in București, curăţare canapele București, curatare canapea Bucuresti, curatatorie canapele la domiciliu in Bucuresti, spalare canapea la domiciliu in Bucuresti, curatare canapele la domiciliu Bucuresti.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 2


Curatare Canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 2