Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 5Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 5

Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 5Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 5


Atelierul de Curatenie - firma noastra cu mare experienta in domeniu si cu personal calificat & personal specializat in curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapele in Bucuresti, Sector 5.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau & sediul firmei tale din BUCURESTI, Sector 5, pentru curatarea canapelei !
Iti oferim servicii complete de igienizare si curatare canapele (canapele cu 2 si 3 locuri, canapele cu sezlong, canapele tip coltar, canapele extensibile etc.), fotolii, tapiterii, saltele, covoare. Utilizam substante dedicate fiecarui tip de suprafata & detergenti cu uscare rapida (100% ecologici, netoxici) si echipamente profesionale & aparatura de ultima generatie.

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi incepand de la 99 lei / canapea!

Serviciul nostru profesional de curatare canapele & fotolii (eliminarea petelor, transpiratiei, murdariei, urmelor de uzura, mirosurilor neplacute, bacteriilor, acarienilor, parului de caine & pisica etc.) este executat la domiciliu dvs. pe loc / imediat!

Realizam curatare canapele in Bucuresti printr-o metoda moderna si eficace de injectie - extractie si produse de curatat profesionale & de cea mai buna calitate astfel incat murdaria sa fie eliminata in cel mai scurt timp. Procesul de curatare si uscare va fi unul rapid! Canapeaua va avea un miros proaspat, precum si culorile de odinioara !

Curatam canapele textile, canapele din piele naturala & piele ecologica, huse canapea, tapiterie canapele. Cu ajutorul nostru canapeaua dvs. va arata ca noua!

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"V-am recomandat si va voi mai recomanda! Super profesionisti in ale curateniei. Iuliana din Voluntari :)" (I.T.),

"Daca as fi siut de voi de la inceput, alta ar fi fost treaba... Bine macar ca am aflat acum! Rezultate excelente dupa "dezastrul" altei firme..." (R.H.),

"Au curatat doua canapele, hol si bucatarie. Rezultat impecabil! Nu mai am cuvinte! Sotia cerea sa le schimb! Multumesc ca mi-au salvat banii :))" (S.U.),

"Ii voi solicita din nou, in curand, pentru o alta canapea. Le-am cerut curatarea unei canapele prin intermedul formularului de contact de pe website. M-au sunat imediat si am stabilit ca sa curete canapeaua peste doua zile. Au venit promt la data stabilita. Rezultatul a fost fabulos! Parca nici nu era vechea canapea. Pretul a fost rezonabil!" (L.T.),

"Multumesc inca o data! Au curatat foarte bine! Recomand!" (D.T.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele la domiciliu. ro si venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale din Bucuresti, Sector 5!

Curatare Canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 5, Acasa & Sediu

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 5. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatat Canapea in Sector 5, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare. PROFITA si TU de oferta, ACUM!


Ne deplasam RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala & sediul firmei tale indiferent pe ce strada, intrare, alee, bulevard, cartier etc. din Sector 5, BUCURESTI se afla!

Etichete: curatare canapele in Bucuresti, Sector 5; curatare canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 5; curatat canapele Bucuresti, Sector 5; curatat canapele in Bucuresti; curatare canapele acasa in Bucuresti, curatare canapele Bucuresti, curatare canapele acasa in București, curăţare canapele București, curatare canapea Bucuresti, curatatorie canapele la domiciliu in Bucuresti, spalare canapea la domiciliu in Bucuresti, curatare canapele la domiciliu Bucuresti.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 5


Curatare Canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 5